Resultater Klubbmesterskap 2018

Torsdag 6. september ble det avholdt klubbmesterskap på Vikerøya i Tjølling. Værprognosene var på forhånd relativt dystre, men 14 syklister stilte til start og til tross for litt mørke skyer holdt regnet seg på trygg avstand.
Det var de som ikke kjempet om klubbmestertittelen som bokstavelig talt kriget ut fra start for det beste sporet og sånn sett kunne føre an på den tidvis trange traseen. Og som ventet delte det hele seg raskt inn i mindre puljer som holdt samme marsj- fart med Gustavsen, Tveter, Paulsen først, JM Rolfsen og Aker hakk i hæl og deretter fulgte Lie og Nordal før HM Rolfsen, Charlesen, Hansen og Berg kom, fulgt av Olsen, Nilsen og Johannessen. For de som syklet var det helt grei temperatur for å kjøre med kort, men de sporty publikummerne som hadde tatt turen var nok noe mer forblåst og småkjølige… Heldigvis så varmet de i alle fall syklistene som passerte fire ganger hver. Det ble til slutt Gustavsen og Tveter som skulle gjøre opp om hvem som krysset mållinjen først, men med punktering ut på siste grusparti for Tveter ble det aldri noen duell. Etter disse fulgte Paulsen som følgelig ble årets klubbmester for Milton Larvik SK. JM Rolfsen tok sølvet, mens en sliten Aker sikret bronsen.
Vi må takke familien Tveter som nok en gang var velvillige verter for arrangementet! Stor takk også til alle sponsorer som stilte med premier; Birk Sport, Farris Bad, Larsens Gartneri, Høyt & Lavt, Møller Bil Larvik og Circle K Hovland. Flott gjennomføring av styret med Vidar i spissen, med premieutdeling, bevertning og god stemning!

1. Jørn Thomas Paulsen, Klubbmester 2018 - 50:23
2. Jan Martin Rolfsen - 51:18
3. Richard Aker - ?
4. Hans Olav Lie - 55:35
5. Ronny W Hansen - 59:05
6. Fred Charlesen - ?
7. Vidar Olsen - ?
8. Jørn Arne Nilsen - ?
Hans Marius Rolfsen, dnf
Glenn Berg, dnf

Bjørn Erik Gustavsen – 48:50
Thor Olav Tveter - ?
Karl Espen Nordal – 55:38
Hedda Johannessen - ?

Uten offisiell videodømming tas det forbehold om trykkleifer!


- o -

Login to post comments