Takk for din interesse i Milton

Vi er en gruppe entusiaster på ulikt nivå som har fokus på trening og samhold.

Milton er en relativt fersk klubb med fokus på trening og i hovedsak sykkel. Man kan godt si at vi er en gruppe individualister som driver en del egentrening, men som også kommer sammen for treningsprat, hygge og trening. Klubben har for tiden i overkant av 100 medlemmer, men er åpen for flere. Det vi krever av medlemmene er at de er aktive i klubben og interessert i trening. Det vil si at man stiller opp på arrangementer og er litt aktiv i forbindelse med treninger og stevner/ ritt/ arrangementer.

Klubbens hovedfokus er terreng- sykling, men det legges også opp til egne turer for landevegssykkel (racer). Utenom sykkelsesongen er det også organiserte løpetreninger og det er også åpent for variasjon i form av ski- gåing, triathlon (herunder svømming) og styrketrening.

Som medlem av Norges Cykleforbund (sykling.no), kan Milton hjelpe med lisensiering*. Det finnes ulike lisenstyper som dekker både ritt og forsikringsordninger. Det samme gjelder for Norges Triathlonforbund.

Dersom du ut i fra dette synes Milton er en interessant klubb for deg har lyst til å være med oss, så er du velkommen til å kontakte oss!

Send en mail til post[att]milton.no, eller bruk vårt kontaktskjema og skriv litt om deg selv, så kommer vi tilbake til deg så snart som mulig.

Kontingenten er årlig og er p.t. på kr. 500,-

*) Den mest brukte sykkellisensen koster ca kr. 600,- og dekker alle ritt i regi av Norges Cykleforbund, samt forsikring under organisert trening.