Kort om oss

Milton er en relativt fersk klubb med fokus på trening og i hovedsak sykkel. Man kan godt si at vi er en gruppe individualister som driver en del egentrening, men som også kommer sammen for treningsprat, hygge og trening.

Klubben har for tiden rundt 100 medlemmer, men er åpen for flere. Det vi krever av medlemmene er at de er aktive i klubben og interessert i trening. Det vil si at man stiller opp på arrangementer og er litt aktiv i forbindelse med treninger og stevner/ritt/arrangementer.

Klubbens hovedfokus er terreng- sykling, men det legges også opp til egne turer for landevegssykkel (racer). Utenom sykkelsesongen er det også organiserte løpetreninger og det er også åpent for variasjon i form av ski- gåing, triathlon (herunder svømming) og styrketrening.

Som medlem av Norges Cykleforbund (sykling.no), kan Milton hjelpe med lisensiering. Det finnes ulike lisenstyper som dekker både ritt og forsikringsordninger. Det samme gjelder for Norges Triathlonforbund.
Les mer >> Norges Cycleforbund / Norges Triatlonforbund

Dersom du ut i fra dette synes Milton er en interessant klubb for deg har lyst til å være med oss, så er du velkommen til å kontakte oss!
Send oss en mail på post[a]milton.no med kontaktinfo og et par linjer om deg selv så hører du fra oss!


Milton Larvik Sportsklubb

Pb 136
3251 Larvik
Mail. post[a]milton.no
org. 994481436
Kto.nr. 1503.09.96418 (DnB NOR)

Her finner du klubbens VEDTEKTER

Støtt oss via grasrotandelen!
Send GRASROTANDELEN 994481436 (organisasjonsnummer) til 2020 (tjenesten er gratis).
Alternativt kan du gjøre dette hos kommisjonæren, eller via apper til PC/ nettbrett/ mobil.
[Les mer]

Media